Przypomna troche samolot Iskra II... Dorabiasz skrzydła i mozesz latac 8)
trefne oświetlenie zewnętrzne - OI
Zwiń
X
-
trefne oświetlenie zewnętrzne - OI
Kiedyś się dzieliłem moimi problemami nt. kłopotów z oświetleniem zewnętrznym, i jakoś nikt nie podzielał moich spostrzeżeń (nie mówie o włączniku oświetlenia bagażnika w combi ).
W prasie i necie czytam, że OI ma problematyczne oświetlenie! :shock: co by się zgadzało, bo maiałem już problemy ze szczelnościa 2 x reflektory, jakiś niestykające żarówy od stopu a wczoraj zauważyłem, ze prawy przód kierunkowskaż pije wodę i jest niebieski od spryskiwacza :shock: wyjąłem, wypłukałem - woda leciała jak z dziurawego wiadra :shock: wysuszyłem, skleiłem i bangla. "szkło" odkleiło się od odbudowy w wielu miejscach.
Nikt nie miał takich problemów?20v
-
-
Zamieszczone przez nico21moja occia jest z konca 99 r i nie mam zadnych z w/w problemowO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marianczyli nikt z was nie ma nowych lampek z poliwęglanu
moze miales poprostu odrzut z importu :twisted:
autko myje co najmiej 2 razy w miesiacu i prskam w reflektorki mocna srtuga wody z kerchera (zeby te je...e muchy sie poodklejaly:P)
i juz 4 rok mi minal uzytkowania i nadal (odpukac) wszystko szczelne
Komentarz
-
-
Re: trefne oświetlenie zewnętrzne - OI
Zamieszczone przez MarianNikt nie miał takich problemów?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Komentarz